lördag 20 mars 2010

Ringar på rea







Halsbandsbitar samt halsband på rea
















Vårrea! Passa på!
















Då jag nu börjar få många saker i min fusingsamling passar jag på att ha lite vårrea så här i samband med vårdagjämningen.

Tanken är att om du som tittar här i bloggen ser ngt som du tycker om och som du skulle vilja köpa så ger du mig ett bud på hur mkt du vill ge.

Hittar du något här bland bilderna som intresserar dig så hör av dig på juvelskakaren@hotmail.com eller på facebook eller skriv ngt i kommentaren här i bloggen.

Utöver det som finns här på bild har jag armbandsbitar i en rad olika färger och utformanden så det är bara att höra efter om du inte hittar en färg som passar dig bland armbanden.

Skynda att fynda! Lägger upp ett inlägg till med bilder...
PS. Skickar gärna saker till andra städer också. Men tar då tacksamt emot ett bidrag för porto. DS.










I verkstan hela lördagen





















Idag var det ett efterlängtat besök i verkstan.
Följande saker blev gjorda:

2 vita fat - beställning av mammas kusin
1 blå skål - studentpresent
1 svart skål med blomma i botten - studentpresent
7 ljusstakar i blå nyanser - går att köpa av mig för 50 kronor/styck (se bilderna)
3 ringar
3 halsbandsbitar
8 glasunderlägg att ställa mugg eller glas på - beställning av kusinen

Hann även med att lära mig hur man numera kan göra fusing hemma i microvågsugnen. Det är en helt ny teknik som har kommit på fusingmarknaden och på måndag är det jag som ska starta konto på den firma som har detta. På det sättet kan jag göra smycken här hemma. Fat, vaser, ljusstakar och större saker måste jag fortfarande hyra in mig på verkstan för att kunna göra.
På det hela taget en underbar dag med andra ord ur fusingsammanhang.

Nu kommer jag att ta bilder på en del saker som jag har gjort tidigare och rea ut här i bloggen. Man betalar helt enkelt det som man tycker att man vill ge. Ser ni ngt ni tycker om får ni mejla mig på juvelskakaren@hotmail.com eller skriv på Facebook. Anledningen till att jag rear ut saker är så klart för att jag ska få plats med nya saker.
Det kanske inte känns så lockande att köpa smycken än, men sommaren är snart här (tro det eller ej) och då är det extra fint att ha fusingsmycken.
Ljusstakarna kan man använda året runt.